Nieuwe ramen: De Glazenwasser is verhuisd

In minder dan een jaar is De Glazenwasser gegroeid van een kleine blog naar een drukbezochte site. Het is tijd geworden om te verhuizen naar een prominente plek op de site van Faxion.

Vanaf nu kun je alle nieuwe blogposts van De Glazenwasser hier lezen. Ook vanaf dit nieuwe kantoor blijft De Glazenwasser zorgen voor heldere ramen.

Gratis e-book klantgericht werken

Om je scherp zicht te geven, zijn de columns over klantgericht werken van De Glazenwasser in boekvorm verschenen. Er zijn inmiddels twee delen verschenen.

Alles weten over klantgericht werken

In de dagelijkse hectiek valt het niet mee om blogs te volgen. Soms zou je alles eens rustig willen overzien. Dat kan! Je kunt de populairste columns van De Glazenwasser downloaden als ebook.

Deel 1 van De Glazenwasser gaat over klantgericht werken, ondernemen, en klantmetingen. Deel 2 gaat over ondernemen, de Net Promoter Score en enthousiaste klanten en superpromoters. Beide e-books zijn gratis en vrij te gebruiken.

Gratis ebook downloaden

Via de volgende links kun je De Glazenwasser gratis downloaden:

Download gratis deel 1 van De Glazenwasser, in PDF-formaat.

Download gratis deel 1 van De Glazenwasser, in ePub-formaat.  

Download gratis deel 2 van De Glazenwasser, in PDF-formaat.

Gratis updates ontvangen

Bij de aanvraag van de gratis ebook meld je je ook aan voor de updates van De Glazenwasser. Je ontvangt dan voortaan elke 2-3 weken een overzicht met de nieuwe columns in je mailbox.

Heb je collega's, vrienden of een manager die je ook De Glazenwasser wilt laten lezen? Vraag hen dan om zich via onderstaande invulbox aan te melden, zodat ze alle updates in de mail ontvangen. Natuurlijk ben je vrij om de ebook aan hen door te sturen, maar ze ontvangen dan niet de gratis updates.


Hoe kan ik...


Hoe lees ik De Glazenwasser vanaf m'n iPhone? 
De Glazenwasser is eenvoudig leesbaar op de iPhone. Om dit te doen, moet je wel het nieuwe OS4 op je telefoon hebben draaien en de apps iBooks hebben geïnstalleerd (dit is gratis).Wat moet je doen? Download de ePub-versie van het boek en bewaar het bestand op je computer. Open iTunes en importeer het bestand in iTunes. Als je je iPhone nu met je computer synchroniseert, kun je bij het tabblad 'boeken' aanvinken dat je De Glazenwasser op je telefoon wilt zetten. Als je nu op je telefoon naar de app van iBooks gaat, zie je De Glazenwasser keurig in je digitale boekenkast staan. Let op: deze mogelijkheid is er alleen voor het eerste deel van De Glazenwasser.

Hoe lees ik De Glazenwasser vanaf m'n iPad? 
Je kunt De Glazenwasser op de iPad op twee manieren lezen: je kunt de mooi opgemaakte PDF-versie downloaden en via iBook (of een PDF-reader) lezen. Ook kun je de ePub versie downloaden en lezen. Installeren van de ePub-versie werkt net zoals op de iPhone (zie de instructies hierboven). Je hoeft hiervoor geen nieuwe software te installeren, dit werkt op elke iPad.

Hoe lees ik De Glazenwasser vanaf m'n computer? 
Je kunt eenvoudig de PDF-versie downloaden en openen op je computer. Lees je liever van papier, dan kun je deze versie eenvoudig afdrukken en meenemen. Zo kun je De Glazenwasser ook op het bureau van je collega's of manager achterlaten. 

3 opmerkingen:

  1. Wat een prachtig cadeautje!! Schitterend om te krijgen, omdat het zo attent is, omdat het zo innovatief is, omdat het interessant is. Geweldig hoe je aan het pionieren bent, een bekroning op de nog jonge geschiedenis van De Glazenwasser!

    Dankjewel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jan van den Berg6 juli 2010 om 10:06

    Verrassend boekje om te lezen. Verfrissende verhalen, leuke ideeen. Kortom een prima initiatief. Dank je wel !

    BeantwoordenVerwijderen